Haz

Okulumuz Rehberlik Servisince hazırlanan "Yaz Tatili Kitapçığı" öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Çalışmaları için Okul Müdürümüz adına Rehber Öğretmenlerimiz Havva ve Pınar Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

May

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Anket Çalışması başlatılmış olup öğrenci, öğretmen ve velilerimizce anket.meb.gov.tr adresinden doldurulması rica olunur.

Çanakkale Gezisi...

9 Haziran 2023 Cuma akşamı yola çıkış, 10 Haziran Cumartesi Çanakkale gezisi, 11 Haziran Pazar sabahı dönüş.

Cumartesi tüm gün gezi olacak. Cumartesi sabah poğaça ve çay ikramıyla gün içinde bir öğün yemek verilecek.

Başvurular öğrenci velisi tarafından bizzat yapılacak olup öğrencilerin kendi başvurusu kabul edilmeyecektir.

Başvurular kontenjanla sınırlı olacaktır. Başvuru için son gün: 30 Mayıs 2023 Salı.

İl dışı gezi izni ve kontenjanla ilgili bir sorun olmadıkça gezimiz gerçekleştirilecektir.

Diğer ayrıntılar için Müdürlüğümüze öğrenci velisinin bizzat başvurusu gerekmektedir. (Gezimiz öğrenci-veli-ögretmenlerimize yöneliktir.)

May

Kitapların evi İlimiz Halk kütüphanesine öğretmenlerimizce belirlenecek öğrenci gruplarımız, bir Türkçe Öğretmenimiz ve Okul Müdürümüzce Kütüphane Ziyareti gerçekleştirileşecektir.

May

2018-2019 Eğitim Öğretim yılından bu yana (Salgın dolayısıyla yapılamayan 2020 hariç) uyguladığımız ve geleneksel hâle gelen sınıflar arası genel 4. Geleneksel Bilgi Yarışmalarımızı 18 Mayıs 2023 Perşembe günü gerçekleştireceğiz.

May

7.Sınıflarımızda okutmakta olduğumuz Peygamberimizin Hayatı (Siyer) dersine dönük sınıflar arası bilgi yarışmamızı 11 Mayıs 2023 Perşembe günü gerçekleştireceğiz.

Sayın velilerimiz,

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 17.03.2023 Cuma günü saat 15.20 de

7-E sınıfında velilerimize yönelik "Kayıp ve Yas" semineri verilecektir. Tüm velilerimiz seminerimize davetlidir. Katılımınızı önemle rica ediyoruz.

23 Şubat 2023 Pazartesi gününden geçerli olacak Yeni Ders Zaman Çizelgemiz.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursu öğrenci başvuruları bugün sona eriyor. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için başvuru yapmak isteyen öğrencilerin bugün Milli Eğitim Bakanlığımızın https://e-kurs.meb.gov.tr/Login.aspx web adresinden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Nis

Daha önce yazılı olarak yaptığımız daveti yeniliyor, yarın (24 Nisan 2022 Pazar) saat 12.30'da yapacağımız veli toplantısına bütün velilerimizi bekliyoruz.

Nis

Okul Öğrenci Davranışlarını Değerlendirme Kurulu'na (Halkımızın tabiriyle Disiplin Kurulu'na) sevk edilen öğrencilerin durumu bugün Kurul'umuzca görüşülmüş, alınan kararlar Okul Müdürümüz tarafından da onaylanmıştır.

Kararlar ilgililere yarın tebliğ edilecektir.