Şbt

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından okul tanıtımı yapılmıştır.

Şbt

Yıldız Erkekler Futbol müsabakaları  tamamlandı. Okulumuz turnuvada dördüncü olarak dereceye girdi.

Şbt

Nevşehirde düzenlenen voleybol bölge müsabakalarını okulumuz, Ankara özel Nesibe Aydın Ortaokulundan sonra 2. Olarak tamamladı.

Şbt

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Yakup Özer ve Matematik öğretmeni Şule Eldemir koordinesinde 8. sınıf öğrencilerimiz Kırıkkale Bilim Merkezini ziyaret etmişlerdir.

Şbt

Nevşehir'de Voleybol takımımız maçlarına devam ederken bugün Kırşehir'i 2-0 yenerek net bir galibiyet aldı. Takımımız Türkiye yarı finaller için bir sonraki rakibini bekliyor.

Şbt

Okul sporları kapsamında düzenlenen küçük erkekler voleybol bölge müsabakalarında okulumuz ilimizi temsilen Nevşehir'de.

Ock

5. sınıflar arası yarışmamızda bu ay 5/a ve 5/e sınıfı seçilmiştir. İki sınıfımızın öğrencilerini ve sınıf rehber öğretmenleri Hanife Demirdağ ve İlknur Ayyıldız Durmaz'ı tebrik ederiz.

Teknoloji ve tasarım dersi 7/D sınıfı Stem proje çalışmalarımız

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 5 ülke ( Türkiye, İtalya, Yunanistan, Hırvatistan ve Romanya) katılımı ile yürütülen Green Therapy (Yeşil Tedavi) ESEP projesi Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi'ne layık görülmüştür. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz 8-B öğrencilerinden Erva Beril TEZCAN Kick Boks  Kick Light +44 kg da Kırıkkale birincisi olmuştur.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında il genelinde dereceye giren öğrencimiz Miray İpek Batak ödülünü Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Rıza Aydın'dan almıştır.

Müdür yardımcımız Kübra Yıldız ve danışman öğretmeni Sevil Okatan eşliğinde Millî Eğitim Müdürlüğündeki ödül törenine katılan öğrencimiz, mutluluğunu Milli Eğitim Müdürümüze ifade etmiştir.

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Rıza Aydın'a ve şube müdürümüz Sayın Bülent İçbudak'a teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 6-A öğrencisi Elif Naz AKYOL Taekwondo Kyorugi  branşında 57+ kiloda Kırıkkale birincisi olmuştur.

Ock

İlimizde düzenlenen küçük erkekler voleybol müsabakalarında okulumuz il birincisi olmuştur.

Ock

Okulumuz psikolojik danışman ve rehber öğretmeni Pınar Özer tarafından 2 Ocak salı günü öğretmenlerimize yönelik, “OBM (Okulda Bağımlılığa Müdahale Programı)”bilgilendirme semineri verilmiştir. Seminerde bağımlılık kavramı ve OBM programı hakkında bilgi verilmiştir.

Ara

Beden Eğitimi öğretmenimiz Mine Can rehberliğinde 7. ve 8. sınıf öğrencilerimizin düzenlediği "Cumhuriyetin İkinci Yüzyılina İlk İmza Bizden" projesi 100. Yıl Futbol Turnuvaları devam ediyor. Finale kalan iki takım arasında oynanacak oyun sonrasında müsabakalar sonlanacaktır.