Ara

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü polisleri tarafından Bahşılı Çocuk Trafik Eğitim Parkurunda öğrencilerimize eğitim verilmiştir. Matematik öğretmenimiz Emine Sezgin sorumluluğunda parkuru ziyaret eden öğrencilerimiz trafik, ilkyardim, itfaiye konularında bilgilendirilmişlerdir. Eğitim veren Emniyet mensuplarına teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 1. dönem 2. ortak sınav tarihlerine aşağıdaki görsele tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Ara

İlimizde düzenlenen hentbol küçükler kategorisinde mücadele eden erkek takımımız il 2. si olurken, kız takımımız il 3. sü oldu.

Ara

Okulumuz rehber öğretmeni Pınar Özer tarafından 5 Aralık salı günü velilerimize yönelik, “Akran Zorbalığı” ve “Kadına Şiddeti Önleme” konularında seminer verilmiştir. Seminerde akran zorbalığının tanımı, nedenleri, çeşitleri ve çözüm yolları ile kadına yönelik şiddetin nedenleri, çeşitleri, çözüm yolları ve kurumsal hizmetler üzerinde durulmuştur.

Kas

Okulumuzda gerçekleştirilen 5. Sınıflarımız "Okul Kurallarına Uyuyor" Yarışmasında öğretmenlerinin vermiş oldukları oy neticesinde bu ayın birincisi 5/A sınıfı seçilmiştir. 5/A sınıfını ve sınıf rehber öğretmenleri İlknur Ayyıldız Durmaz'ı tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Tülay Gür ve Matematik Öğretmeni Meryem Yaman koordinatörlüğünde öğrencilerimizin gerçekleştirmiş oldukları program ile 24 Kasım öğretmenler günü kutlandı. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Öğrencilerimize Trafik Haftası ile ilgili olarak trafik güvenliği etkinliği yapıldı.

Kas

Her gün tüm öğrencilerimizin ayni anda uygulamakta oldukları 20 dk kitap okuma etkinliğine devam ediyoruz. "Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına İlk İmza Bizden" projesinin Türkçe dersi etkinliği olan kitap okuma etkinliği öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanmasını, sorumluluk alabilen bireyler olarak yetişmesini amaçlamaktadır.

Kas

Okulumuz İl çapında gerçekleştirilen hentbol müsabakalarında başarı sağlamıştır.

Kas

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 09.11.2023 tarihi perşembe günü, 5.,6.,7.ve 8. Sınıf öğrenci velilerimize yönelik, Çocuklarda Sınır Koymak, Okul Başarısında Ailenin Rolü ve Aile İçi İletişim konulu seminer gerçekleştirilmiştir. Velilerimizin ilgi gösterdiği bu seminerde, çocukların olumlu davranış geliştirebilmesinde sınırların ve okul başarılarında ailelerin etkisinin  önemi üzerinde durulmuştur.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen program ile anıldı. Okulumuz din kültürü ve ahlak bilgisi dersi öğretmeni Sedanur Sarıçakmak'ın koordinesinde öğrencilerimiz tarafından sergilenen gösteri öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından ilgi ile izlenmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Ulu Önderimize bir kez daha saygı ve özlemle...

Kas

Okulumuz "Cumhuriyetin İkinci yüzyılına ilk imza bizden”  projesi, İl Millî Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Bülent İçbudak'ın katılımları ile gerçekleşen açılış ile başlamıştır. Okulumuz projede adım adım ikinci yüzyıla geçerken, Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin ikinci asra geçişini etkinlik ve faaliyetlerle süslemiştir. Proje ile öğrencilerimizin millî değerlerimiz ve hassasiyetlerimiz konusundaki farkındalıklarının arttırılması amaçlanmıştır. Projede her bir zümre öğretmenlerinden kendi branşları ile cumhuriyetin 100. yılını birleştirerek bir ürün ya da etkinlik ortaya çıkarmaları istenmiş, böylelikle her alanda ikinci yüzyıla geçişin vurgusu yapılan çalışmalar üretilmiştir. “Asrın Yüzü Cumhuriyet Kadını” video gösteriminden “ 100. Yıl Futbol Turnuvası”na “Öğrencilerimizden Atatürk’e 100 Yıllık Cumhuriyetimiz için Bir Mektup” etkinliğinden “100. Yıl Codeweek Etkinliği” çalışmasına kadar tüm branşlarda etkinlikler cumhuriyetin 100.  yılı ile birleştirilmiştir. Projenin sonucunda tüm çalışma ve faaliyetler okulumuzun “Cumhuriyetin 100. Yılı Sokağında” sergilemiştir. Projemize destek veren başta Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Rıza Aydın'a, projenin tüm aşamalarında okulumuzun yanında olan Sayın Bülent İçbudak'a çok teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda öğrencilerimizin sunmuş oldukları program ile coşku ile kutlandı. Programa velilerimizden yüksek katılım sağlandı. Türkçe öğretmenimiz İlknur Ayyıldız Durmaz, Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Tuba Küçükkale ve Beden Egitimi öğretmenimiz Mine Can'ın hazırlamış oldukları görsel şölen ilgi ile izlendi. Görev alan ve katkı sağlayan tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nice 100 yıllara...

Ekm

Okulumuz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerini tüm hızıyla sürdürmektedir.