Nis

Kitapların evi İlimiz Halk kütüphanesine öğretmenlerimizce belirlenen öğrenci gruplarımız ve Türkçe Öğretmenlerimizce Kütüphane Ziyareti gerçekleştirildi.

Nis

Öğretmenlerimiz Merve Şanlı ve Şule Eldemir koordinatörlüğünde öğrencilerimizin gösterileri ile gerçekleşen programımız milli duygularımızı kabartarak izlendi. Bu bayramı çocuklara armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk öğrencilerimiz tarafından saygı ve minnetle anıldı. Okunan şiirler ve sergilenen gösteriler esnasında ellerinde Türk bayrakları ile öğrencilerimiz, sevinçle bayramlarını kutladılar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm milletimize kutlu olsun.

Nis

Kırıkkale İl Müftülüğünün 18 Mart Çanakkale zaferi dolayısıyla düzenlemiş olduğu şiir yarışmasında okulumuz dereceye girmiştir. Sekizinci sınıf öğrencilerimizden Nehir Evci birinci,Safiyye Begüm Ünsal üçüncü olmuştur.Ödüllerini  İl Müftü Yardımcısı Metin Arcaklıoğlu takdim etmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmaya hazırlayan öğretmenimiz Sedanur Sarıçakmak'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Milli Eğitim Vakfı Ortaokulunun il genelinde düzenlediği Siyer-i Nebi yarışmasında öğrencimiz Eymen Abdulkadir birinci oldu. Ödül takdimini Milli Eğitim Müdürü Sayın Rıza Aydın gerçekleştirdi.

Öğrencimizi tebrik eder, destek veren öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Nis

Tübitak 2204-B Ankara Bölge Yarışmalarına gitmeye hak kazandık. 22-25 Nisan'da Ankara' dayız. Sergi Ankara Üniversitesinde olacak.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz 8/A sınıfı öğrencileri İngilizce Öğretmeni Merve ŞANLI ile Osman Gazi Fen Lisesi ziyaretinde bulundu. Sınav sürecinde motivasyonlarını arttırmak adına Osman Gazi Fen Lisesi Rehber Öğretmeni Can GÖNEN ve İngilizce Öğretmeni Nevzat YAPAR öğrencilerle konuştu. Akabinde rehber öğretmeni eşliğinde okul içi gezi düzenlendi. Sınava hazırlanan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Dünya Pi Günü, okulumuz 5.sınıf öğrencileriyle okul konferans salonunda kutlandı. Matematik öğretmenimiz Emine SEZGİN koordinatörlüğünde gerçekleştirilen programda, Pi sayısı ezberleme yarışmasında öğrencimiz Melisa Saydam birinci olmuştur. Program, Pi-yango bileti çekilişi ile sona erdi. Emek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. senesi okulumuzda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü sebebiyle okulumuzda İstiklal Marşı coşkuyla okutulmustur.

Mrt

Okulumuz da deprem haftası dolayısıyla Afete Hazırlık Kulübü tarafından deprem tatbikatı yapıldı.Ögrencilerimizin bilinçlenmesi için tatbikat sonrasında deprem haftası ile ilgili kutlama programı gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirmiş olduğumuz ayın temiz sınıfı uygulamasında Şubat ayı birincisi 5/A olmuştur. Sınıfımız öğrencilerini ve sınıf rehber öğretmeni İlknur Ayyıldız Durmaz'ı tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz psikolojik danışmanı Pınar Özer tarafından velilerimize psikolojik sağlamlık semineri verilmiştir.

Şbt

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından okul tanıtımı yapılmıştır.

Şbt

Yıldız Erkekler Futbol müsabakaları  tamamlandı. Okulumuz turnuvada dördüncü olarak dereceye girdi.